Fritidshus med känsla av Hudikhus

Fritidshus med känsla

Ett hus att drömma om och längta till. En plats där själen kan få ro. Formgivning med attityd för dig som går med stuns i stegen och söker ett trendsäkert kort eller traditionell och tidlös design. Vilka husdrömmar bär ni på? Hitta inspiration till ert framtida fritidshus bland våra olika modeller och serier.

Hudikhus levererar fritidshus med känsla. Med flexibla byggsystem och möjlighet för er att påverka utformningen har vi ett stort utbud av modeller i klassisk, modern och trendig stil. Låt känslan i huset, de olika tillvalen och er personliga stil avgöra vilken modell som passar er bäst och skapa ert unika hus.

Om ni vill använda ert fritidshus för permanent boende så finns alla möjligheter för det. Redan i standardutförande är våra hus utrustade med isolering för året-runt-boende och vi diskuterar gärna en lämplig typ av uppvärmning utifrån hur ni avser att nyttja huset.

Vi hjälper er bygga ert drömhus där historia, engagemang, möjligheter, frihet och nordisk kvalitet sitter i väggarna. Kärleken till vackra trähus ingår alltid. Bygg ert fritidshus med Hudikhus.

Våra olika serier