”Stilrent och modernt vinkelhus med stark formkänsla.”

Form

Entrén till vardagslycka. Nyckeln till drömmen som tar dig hem.

Form är stadsliv och vardag. Stilrent och modernt vinkelhus. Aktivitet och fredagsmys. Vardagslycka och helgfrid blir till ett i ett hus som talar oblygt med dubbla flyglar och en sammanlänkande del som utgör husets kärna. Här flödar samtalen om allt vad dagen bjudit från intressanta möten till formtoppade träningar.

Två huskroppar med ett centralt parti som länkar samman två sovrumsavdelningar bildar en helhet med rum för såväl rörelse som stillhet. Kök och vardagsrum bildar ett generöst sällskapsutrymme med öppen planlösning där stora fönsterpartier ger ett naturligt ljusinsläpp. Form har plats för många med de rätta tillvalen. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida villa.

Ett hus med lägen för njutning. Ett vinkelhus med flera skyddande hörn ger lä och erbjuder bra lägen för uteplatser samt gröna oaser. Här kan du njuta i stillhet mot husväggen när du hittat hem efter en dag fylld med arbete och aktivitet.

Form är känslan av att sakta ner.

Här bereder du plats för den stora gemenskapen och skapar rum för både egentid och den samvaro som binder samman familjen samt stärker dina relationer. I livets villervalla gäller det att finna platser som ger den stillhet som krävs för återhämtning. Form är en av dem. Välkommen hem.

Hus i denna serie