Standard och tillval – vad ingår?

Vi har valt att erbjuda en högkvalitativ, renodlad husbyggsats som inkluderar massor av flexibilitet i utformningen av huset. Med vår husleverans inkluderar vi hjälp ända till färdigt hus genom anpassade bygglovsritningar, teknisk projektering, stöd i entreprenadupphandling och byggsupport.

Den höga standarden i vår offert

Vi har valt att erbjuda rejäla, tysta och varma hus anpassade för att användas året om i vårt land. Vi samarbetar med svenska underleverantörer som står för kvalitet och trygghet vad gäller fönster, dörrar, yttertak, isolering och trappor. Våra hus är byggda av svenskt trä.

Ni kan läsa mer om exakt vad som ingår i vår husleverans som standard och vad som är tillval i vår leveransdeklaration. Det går även att ladda ned leveransdeklarationen i PDF-format.

Leveransdeklaration Hudikhus LVD 2022-2 - om Hudikhus husbyggsats, vad som ingår som standard och möjliga tillval

Vad som ingår i vår offert respektive produktionskalkyl

När vi gör en produktionskalkyl räknar vi med kostnader för installations- och inredningsmaterial, även om inte vi själva levererar det. Golv, kök, kakel/klinker, badrumsinredning, värme- och ventilationssystem och så vidare är beräknat med rimliga schablonbelopp och sen är det upp till er som kund att välja mellan billigare eller dyrare alternativ. För att ge våra kunder största möjliga frihet att göra egna val och sätta sin egen prägel på huset väljer vi att inte sälja inredningsmaterial tillsammans med vår husbyggsats.

Vår offert omfattar alltså husets byggsats så som vi har valt att utforma den, tillsammans med ritningar och projektering, stöd i entreprenadupphandling och byggsupport. Vår produktionskalkyl inkluderar även grundläggning, installations- och inredningsmaterial samt arbete till färdigt hus.

Kontakta oss gärna om ni har frågor eller vill få en genomgång av vår offert eller produktionskalkyl via ett digitalt möte.Är ni redo att förverkliga er husdröm?

Ert drömprojekt väntar. Ta nästa steg och kontakta vårt team för personlig kontakt och anpassad offert och kalkyl.

Kontakta oss