Agö 40-64
Agö 23-64
Agö 23-64

”Klassiskt fritidshus med ryggåstak”.

Agö

Smaken av salt där himmel möter hav. Känslan av naturens skiftningar.

Agö är hav och inland. Klassiskt fritidshus med modern känsla. Saltstänk och doften av skog. Dåtid möter nutid i Agö serien med klassiskt stilren miljö där rymden och ljuset är häpnadsväckande. Fönster från golv till tak vidgar horisonten och låter naturens växlingar bli ett sceneri som präglar interiören.

Agö-modellerna med både enplanshus och lofthus ingår i en av våra populäraste serier. Här finner du ett klassiskt fritidshus med högt i tak, ett fritidshus där du kan arbeta, sova, leka och drömma. Här skapar en funktionell planlösning rum för såväl umgänge som ostördhet. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida hem.

Fritidshus med många möjligheter.

Agö erbjuder variationsmöjligheter som gör fritidshuset anpassningsbart efter din familjesituation, tycke och smak. Enplanshus eller lofthus? Generösa glaspartier eller mindre fönster? Förhöjt väggliv?  Valet är ditt. Här har du frihet att skapa det hus du drömmer om. Det hem som är du.

Rum för vida perspektiv i Agö.

Gavlar med stora glaspartier som inbjuder till hänförande utsikter och vida perspektiv utmärker Agö. Liksom känslan av lugn och stillhet som som uppstår i ett hem där du låter naturen komma in. Rikedom är inte guld och gröna skogar. Rikedom är att finna storheten i det lilla och att skapa rum för livskvalitet. Agö har förutsättningarna. Välkommen hem.

Agö 40-64 I 3D

Våra kunder berättar – Martina Nordhs Agö 40-90

Läs om Martina Nordhs egna bygge av ett Agö 40-90 där industri möter natur

Hus i denna serie