Trend 112
Trend 112
Trend 112

”Modernt fritidshus och trendsäkert vinkelhus”.

Trend

Självsäkra fötter mot varma trädäck. Attityden i en havsbris.

Trend är här och nu. Modernt fritidshus och trendsäkert vinkelhus. Varma trädäck och attityden i en havsbris. Vinkelhuset med skyddad uteplats tar dig under sina vingar och erbjuder såväl skugga och lä som begränsad insyn. Ett lite kaxigare fritidshus med stark integritet. För dig som går med stuns i stegen och söker ett trendsäkert kort.

Trend är självförtroende och skärpa i kombination med medvetenheten om att din stund är här och nu. Ge efter för lusten att fånga dagen och njuta av ögonblick som inte kommer tillbaka. Följ doften av nybryggt kaffe, ta några barfotasteg från köket och ut på ett solvarmt trädäck för att slå dig ner. Andas frihet, form och funktion. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida fritidshus.

Modernt vinkelhus med generösa sällskapsytor.

Med betoning på trendsäkerhet öppnar generösa sällskapsutrymmen upp för umgänge i det stora och det lilla. Här är det lätt att trivas med familj och vänner. Kök och vardagsrum utgör husets hjärta med en rumslighet som präglas av ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här är förutsättningarna goda för såväl glada uppesittarkvällar som tidiga morgnar i fridfull tystnad.

Trend är självsäkerhet och livsenergi.

Trend är lite kaxigare. Lite självsäkrare. Livsenergi och vila i kombination. Här råder en ljus och behaglig känsla av här och nu. I en tid där vi pressar oss att flyga högre och högre ökar behovet av stunder där vi kan stanna upp och hämta andan. Trend hjälper dig att landa mjukt. Välkommen hem.

Hus i denna serie