”Traditionellt fritidshus med inspiration från det svenska torpet”.

Dalarö

Doft av ängsblommor och jordgubbstårta. Känslan av farmors berså.

Dalarö är Falu Rödfärg och vita knutar. Klassiskt fritidshus som för tankarna till barndomens sommar och smaken av saft i farmors berså. Minnen från förr och hemtrevnad präglar känslan i det genuint svenska fritidshuset som sjunger långsamhetens lov och har ett tempo som hör hemma i en svunnen tid.

Dalarö andas tradition, här finns rum för att samlas kring ett fat nybakade bullar i storstugan, spela Yatzy i kvällsljuset på verandan och sova skönt till ljudet av ett sommarregn. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida fritidshus.

Fritidshus med många möjligheter.

Dalarö finns i flera olika storlekar och utföranden, både som enplanshus och lofthus. Dalaröseriens mindre modeller är också ett bra val för dig som har ett större hus och behöver en gäststuga på gården.

Rofylld torpkänsla utmärker Dalarö.

Den klassiska torpkänslan där rofylldheten bokstavligen sitter i väggarna utmärker Dalarö. Här viskar historier från förr i vinden och den svenska sommaren är nära inpå. Här kan du njuta av årstidernas skiftningar år efter år. Så stick ner fötterna i ett par rejäla gummistövlar och ge dig ut att utforska daggvåta ängar, fuktiga skogar och stilla insjöar. Dalarö är känslan av att din plats är här och nu. Välkommen hem.

Hus i denna serie