”Öppet vinkelhus och traditionellt fritidshus”.

Blidö

Ljudet av vågor mot strand. Doften av mossa och tång.

Blidö är vindpinat och soltorkat. Traditionellt fritidshus och öppet vinkelhus. Ytterskärgård och fastland. Rymd och utsikt åt flera håll kännetecknar vinkelhuset med öppen planlösning där storstuga och kök är en central mötesplats. Här är det lätt att umgås. Här är det lätt att slappna av.

Blidö passar lika bra i skärgården som på fastlandet. Det vackra vinkelhuset med stora sällskapsutrymmen öppnar upp för trivsamt umgänge med nära och kära. Här finns rum för frihet, harmoni och trygghet vid matplatsen som präglas av stor rymd och har utsikt åt flera håll. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida fritidshus.

Överbyggd terass i skyddande vinkel.

Husets matplats leder ut till den överbyggda terass i en väl tilltagen vinkel som är ett signum för Blidö. Här njuter du av årstidernas skiftningar väl skyddad från höstens och vårens nordanvindar. Härifrån når du enkelt allt det vackra utanför. Ta första steget och sudda ut gränsen mellan inne och ute genom att bygga ihop terassen med naturen runt knuten.

Blidö är känslan av att komma i hamn.

Den öppna planlösningen och den väl tilltagna vinkeln som låter vardagsrummets och matplatsens fönster möta varandra utmärker Blidö. I miljöer där du upplever storheten i ljuset och rymden är det lätt att koppla av. Här kan du stilla vågorna på livets ocean. Blidö är känslan av att komma i hamn. Välkommen hem.

Hus i denna serie