”Stilsäkert fritidshus och modernt enplanshus med rum för familj och goda grannar.”

Attityd

Modernt hus med rymd. Kombinationen av hemtrevnad och funktion.

Attityd är villakvarter och grannsämja. Stilsäker och modernt enplanshus. Ljusinsläpp och öppen planlösning. En hus som vågar ta plats och intar en tydlig ståndpunkt i stadsbilden med modern formgivning. Attityd värnar om familjelivet och bjuder in till umgänge med generösa sällskapsutrymmen. Här finns rum för aktivitet i vardagen, fredagsmys samt sköna söndagar med långfrukost som aldrig tar slut.

Den stilrena fasad som utmärker Attityd understryker det moderna uttrycket. Enplanshuset har två separata sovrumsavdelningar och master bedroom med generöst badrum med plats för hörnbadkar. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida villa.

Stort kök i anslutning till vardagsrummet inbjuder till utformning med en köksö att samla familjen kring. Här finns ytor för barnens läxläsning och mellanmål eller avslappnat barhäng med vänner. Flera fönsterdörrar ger tillträde till trädgården via ditt val av trädäck eller uteplats. Skyddande hörnlägen bereder en plats i solen eller ger lä under vindpinade dagar.

Attityd ger rymd.

Attityd har en bestämd karaktär som erbjuder rymd med hemtrevnad och inte gör avkall på funktionalitet. Den nutida stora utmaningen att få livspusslet att gå ihop kräver planering och struktur i vardagen. Attityd hjälper dig att få bitarna på plats. Välkommen hem.

Hus i denna serie