”Modernt och formsäkert enplanshus”.

Stil

Solglimt i spegeldamm. Reflexer i kristallklart hav.

Stil är estetik och renhet. Funktionellt hus med modern form. Kristallklart hav och spegeldamm. Enplanshuset med känsla för det vackra och fulländade har stora glaspartier och öppen planlösning. Stil är en mjukt slipad diamant som reflekterar naturen med ödmjukhet och tar plats med självsäkerhet.

Stil är upplevelsen av sandiga fötter mot mjuka mosskuddar på väg hem efter en dag på stranden. De sista kornen borstar du av sittandes på det generösa trädäcket utanför enplanshuset innan du landar i svalhet i det kombinerade köket och vardagsrummet. Här möts form och funktion i skön förening. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida fritidshus.

Fritidshus med modernt uttryck.

Rena och raka linjer utmärker fritidshuset som inbjuder till att låta moderna uttryck ta plats i gestaltningen. I kontrast till naturens tidlöshet är Stil en formexplosion. En köksö blir den naturliga samlingspunkten och en oas för otvungna samtal under tiden som middagen förbereds. Allt under det att solen sakta sänker sig och de generösa glaspartierna tar in kvällsljuset.

Stil släpper in solglimtarna.

Stora glaspartier och den öppna planlösningen utmärker Stil. Karisman ligger i det avskalade, i det raka och rena. Här är utsikterna goda för ett liv på solsidan. Släpp in solglimtarna i tillvaron. Välkommen hem.

Hus i denna serie