Sandhamn 23-60
Sandhamn 23-60

”Modernt fritidshus och stilrent enplanshus”

Sandhamn

Smaken av salta bad. En smekning på solvarma klippor.

Sandhamn är karga kustlandskap och böljande ängar. Modernt fritidshus och stilrent enplanshus. Solvarma klippor och tallskog. Generösa köksytor och brutet tak i storstugan karaktäriserar Sandhamn vars interiör badar i ljus tack vare generösa glasytor. Här möter du dagen med sol i sinne och låter känslan växa.

Sandhamn är känslan av att komma hem efter en solvarm dag på stranden med salta bad, äggmackor och saft. Det välplanerade enplanshuset med brutet tak i storstugan har en rymd som gör andetagen lätta och öppnar upp dina sinnen. Ett modernt inre möter ett klassiskt yttre i ett avslappnat och avskalat tonläge. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida fritidshus.

Fritidshus för alla miljöer.

Sandhamn är fritidshuset som passar in även där naturen är som allra känsligast. Som en mjuk och lätt beröring smälter huset in i miljöer med doft av såväl tång som tallbarr. Här möter ljuset och rymden i storstugan himmel och öppet hav genom generösa glaspartier. Här är det lätt att öppna dörren för sommaren, livet och naturens skiftningar.

Sandhamn låter hemtrevnaden segla in.

Den öppna planlösningen, det brutna taket i storstugan och generösa glasytor utmärker Sandhamn. Storheten ligger i det ljusa, vackra och stilrena som utstrålar harmoni. Här infinner sig känslan av att vi har det bra. Sandhamn är känslan av att låta hemtrevnad segla in. Välkommen hem.

Hus i denna serie