Ängnö 23-91
Ängnö 23-81
Ängnö 23-81

”Klassiskt fritidshus för såväl skärgård som fastland”.

Ängnö

Svaret på din längtan till havet. Drömmen om skog och äng som blir sann.

Ängnö är skärgård och fastland. Ett klassiskt fritidshus. Traditionellt hantverk och nutid. Sälta från havet möter kåda från barrskogen i miljöer som tar in det nordiska ljuset. Här står dörren på glänt och låter naturen komma in i rum där balans och harmoni råder.

Stora fönsterpartier öppnar upp och suddar ut gränserna mellan inne och ute i ett modernt vinkelhus med generös boyta. Ängnö samlar husets alla funktioner i ett plan med öppen planlösning som inbjuder till trivsamt umgänge med familj och vänner. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida fritidshus eller villa.

Vinkelhus med uteplatser i skyddat läge.

Ängnös två huskroppar ger rum för två skyddade uteplatser där du kan följa solens gång under dygnet på ett stort trädäck om du önskar det. Sparka av dig skorna, vifta med tårna och nå dina smultronställen bara några steg från husknuten. I Ängnöserien finns både enplanshus och lofthus.

Rum för hemtrevnad i Ängnö.

Glaset, rymden och ljusflödet i Ängnö bidrar till en rumslighet där du kan stanna upp och andas med lätthet. Hemtrevnad går inte att köpa för pengar, men i en värld med många intryck och där allt snurrar allt snabbare ökar behovet av platser där du kan finna kraft, återhämtning och lugn. Ängnö är svaret. Välkommen hem.

Ängnö 23-81 i 3D

Hus i denna serie