Gotland 27x113
Gotland interiör

”Klassiskt fritidshus med rymd”.

Gotland

Rörelsen i vindpinad strandråg. Stillheten innan staden vaknar.

Gotland är strandråg och vidsträckta hedar. Klassiskt fritidshus och funktionell villa. Stenmur och röda vallmofält. Smäcker takfot med inspiration från byggnadskulturen på Österlen, Öland och Gotland ger högt i tak i alla rum och bereder rum för livsenergierna att röra sig fritt. Här finns rum för semesterdagar att njuta av. Här finns rum för vardagslycka.

Renhet, raka linjer och liggande panel utmärker Gotland som passar lika bra som fritidshus och som villa i stadsnära miljö. Huset har flera fönsterdörrar som öppnar upp och välkomnar ljuset in i alla hemmets vrår. Funktionell planlösning inbjuder till såväl umgänge som ostördhet. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av ditt framtida hem.

Smäcker takfot och generös takhöjd.

Takfot med inspiration från byggnadskulturen på Österlen, Öland och Gotland. Generös takhöjd ger rymd och  ljus i storstugan och köket som tillsammans bildar ett stort sällskapsutrymme. Här är den naturliga samlingspunkten för familj och vänner där samtalen böljar som sanddynorna utanför eller diskussionerna går höga som vågorna på havet. Här njuter du av sommaren på landet eller livet nära staden. Valet är ditt.

Rum för reflektion i Gotland.

Stora glaspartier som suddar ut gränserna mellan inne och ute utmärker Gotland. Liksom känslan av harmoni i ett fritidshus eller villa där planlösningen tillåter energierna att flöda fritt. Lugn och ro går inte att bygga med hammare och spik. Men rum för reflektion kan ge de insikter du behöver för att komma dit. Gotland har utsikterna. Välkommen hem.

Gotland 27-113 i 3D (Nybygget vid Arlanda)

Gotland 27-113E i 3D (Husknuten i Göteborg)

Hus i denna serie