Lofthuset med extra allt! Upp till nio bäddar, bastu med egen utgång, och två WC. Praktisk hall med en liten WC och skidförråd/teknikrum med egen ingång utifrån. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Samla släkt och vänner runt köksön och umgås i den väl tilltagna storstugan.

Ett lofthus med upp till nio bäddar, bastu och två WC. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Praktisk hall med en liten WC och skidförråd/teknikrum med egen ingång utifrån. Här får många plats att umgås och trivas!

Ett lofthus med upp till nio bäddar, bastu och två WC. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Servera middagsbuffén på halvö-delen av det U-formade köket och njut av det väl tilltagna utrymmet i storstugan, med plats för både släkt och vänner.

Ett lofthus med upp till nio bäddar, bastu och två WC. Praktisk hall med en liten WC och skidförråd/teknikrum med egen ingång utifrån. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Servera middagsbuffén på halvö-delen av det U-formade köket och njut av det väl tilltagna utrymmet i storstugan, med plats för både släkt och vänner.

Ett lofthus med upp till nio bäddar, bastu och två WC. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Allt man kan önska sig av en fjällstuga på mindre än 90 kvadratmeters byggyta!

Ett kompakt lofthus med upp till nio bäddar, bastu och två WC. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Allt man kan önska sig av en fjällstuga i ett kompakt format!

Två familjer eller det stora kompisgänget får plats i de många bäddarna och väl tilltagna sociala ytorna. Praktiskt med extra mycket utrymme i hallen för alla pjäxor och kläder och separat tvättstuga/teknikrum. Högt i tak med synliga hanbjälkar i storstugan där ljuset från de stora glaspartierna flödar fritt.

Ställ av pjäxorna i den varmbonade entrén och träd in i den väl tilltagna storstugan med högt i tak och synliga hanbjälkar. Samla familj och vänner runt köksön eller vid en sprakande eld i braskaminen. Upp till sju bäddar, två WC och bastu gör detta till en mångsidig fjällstuga att nyttja året om.

Kompakt fjällstuga med två sovrum och allt det viktigaste – högt i tak i kök/storstuga, bastu och skyddad entré med skidförråd. Det väl tilltagna glaspartiet i gaveln ger ett härligt ljusinsläpp och en möjlighet att njuta av utsikten vid en sprakande eld i braskaminen.

Både klassisk och modern fjällstuga med 6-8 bäddar i tre sovrum. Plats för bastu och högt i tak i kök/storstuga med synliga hanbjälkar. Det väl tilltagna glaspartiet i gaveln ger ett härligt ljusinsläpp och en möjlighet att njuta av utsikten vid en sprakande eld i braskaminen.