”Klassisk fjällstuga i vinkel som ger lä”.

Abisko

Känslan av lä i kraftigt snöfall. Doften av varm choklad.

Abisko är omfamning och trygghet. Klassisk fjällstuga och hemtrevligt fritidshus. Norrsken och ljus. Ett vinkelhus som välkomnar och inbjuder till samtal som aldrig tar slut över en kopp varm choklad i väl tilltagna sällskapsutrymmen. Här är det högt i tak. Här når ljuset in. Här hålls mörkret på avstånd.

Väl tilltagen takhöjd och synliga hanbjälkar ger Abisko en rustik känsla. Kök och storstuga bildar ett generöst sällskapsutrymme i vinkel med ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Ta höjd för möjligheten att inreda med sovloft och ge rum för fler. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

Fjällstuga med praktiska funktioner.

Två skyddade hörn ger lä och på en överbyggd altan kan du njuta i eftermiddagssolen efter en dag ute i naturen. Skidförråd, bra förvaring och goda torkmöjligheter tillför bekvämlighet och struktur som tillhör nödvändigheterna i en fjällstuga. Liksom bastun. Separat ingång till teknikutrymmet är en praktisk detalj för dig som tänker hyra ut din fjällstuga.

Abisko är trevnad för många.

Med förmåga att låta ljuset flöda in bäddar Abisko för en lätt atmosfär och rymd. Här bereder du plats för många och finner samtidigt rum för enskildhet när du behöver dra dig undan och bara koppla av. Abisko är trevnad för många. Välkommen hem.

Abisko 121

Läs mer om Bea Garcias bygge av Abisko 124 i Sälen.

Hus i denna serie