”Stilren fjällstuga och modernt vinkelhus med stark formkänsla”.

Sarek

Kraften i obändig natur. Känslan av att hitta vadstället som tar dig hem.

Sarek är spänning och formstyrka. Stilren fjällstuga och modernt vinkelhus. Storslagenhet och funktion. Ett fritidshus som talar oblygt med dubbla vinklar och en sammanlänkande del där köket utgör husets basläger. Här flödar samtalen som vilt forsande vatten eller ett vindlande och stilla deltalandskap i all gemytlighet.

Två vinklar med ett centralt parti som länkar samman två separata sovrumsavdelningar utgör storslagenheten i Sarek. Kök och storstuga bildar ett generöst sällskapsutrymme med öppen planlösning och generösa fönsterpartier. Sarek har plats för många med de rätta tillvalen. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

Fjällstuga med lägen för njutning.

Flera skyddande hörn som ger lä och bra lägen för uteplatser med rum att lapa sol är resultatet av en Sareks unika formgivning. Här kan du njuta i stillhet mot husväggen när du hittat hem efter en dag ute i naturen. Bra förvaring och goda torkmöjligheter tillför nödvändig bekvämlighet och struktur.

Sarek är känslan av sakta ner.

Bland Sareks olika modeller finner du vår största fjällstuga. Här bereder du plats för den stora gemenskapen och skapar rum för både egentid och den samvaro som binder samman familjen samt stärker dina relationer. I livets villervalla gäller det att sakta ner ibland för att komma vidare. Sarek är vadstället som banar väg. Välkommen hem.

Hus i denna serie