Sylarna 96 interiör kök storstuga solnedgång väggpanel
Sylarna 92 i vintermiljö

”Klassisk fjällstuga och funktionellt fritidshus alla tider på året”.

Sylarna

Värmen av vårsol i ansiktet. Buset i snölek med familjen.

Sylarna är vårsol och snölek. Klassisk fjällstuga och funktionellt fritidshus. Tradition och nutid. Här glider en dag i skidbacken stilla över till kväll i värmen framför braskaminen. Här står dörren på glänt för nära och kära i ombonad miljö med hjärterum och plats för familjärt umgänge.

Väl genomtänkta planlösningar som får det lilla att verka stort ger rum för generösa sällskapsutrymmen. Sylarna samlar husets alla funktioner i ett plan och inbjuder till såväl trivsamt umgänge med familj och vänner som avskildhet och vila. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

Fjällstuga med välplanerade funktioner.

Bastu, skidgarderob och smart placering av sovrummen är självklarheter i Sylarna. Efter en dag i skidbacken uppskattar du detaljer som goda torkmöjligheter och plats för avhängning i hallen samt värmen från braskaminen som med sitt behagliga sprakande sprider den där speciella känslan i din fjällstuga. Njut samtidigt av utsikten över fjället genom de väl tilltagna fönsterpartierna.

Sylarna bjuder in i stugvärmen.

Den ombonade känslan i Sylarna gör det lätt att koppla av och bara vara alla tider på året. När snön viner kring stugknuten och höstregnen piskar mot rutorna är det alldeles extra härligt att landa i hemtrevnad och stillhet i stugvärmen. Sylarna omhuldar. Välkommen hem.

Hus i denna serie