Klassisk fjällstuga och modernt enplanshus med brutet tak i storstugan”.

Marsfjäll

Värmen när vårsolen bryter fram. Klarheten i ren livsluft.

Marsfjäll är välkomnande och värme. Klassisk fjällstuga och modernt enplanshus. Vårsol och rymd. En fjällstuga som med brutet tak i kök och storstuga tar höjd för en rumslighet där livsluften är klar. Marsfjäll talar till dig som vill samla familjen i harmoni.

Det brutna taket skapar rymd i kök och storstuga som tillsammans bildar ett generöst sällskapsutrymme i ett fjällhus av klassiskt snitt. Den naturliga samlingspunkten är braskaminen de dagar då litet extra värme är uppskattat samtidigt som många och stora fönster tillför Marsfjäll ett generöst ljusinsläpp. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

Fjällstuga för många miljöer.

Skidförråd, bra förvaring och goda torkmöjligheter i entrén samt en bastu som värmer kropp och själ hjälper dig att kombinera aktivitet och avkoppling på ett bra sätt. Oavsett om du uppskattar isfiske, skoterkörning, en tur i skidspåret med varm choklad och apelsin eller en stund mot husväggen i vårsolen. Marsfjäll tilltalar en bred målgrupp och passar in i många olika miljöer.

Marsfjäll omsluter dig.

Klassiskt till det yttre och modernt inuti. Det är Marsfjäll i ett nötskal. Här finner du lätt känslan av att öppna upp ditt skal och komma åt livets kärnvärden i en tid där behovet av avkoppling är stort. Marsfjäll omsluter dig. Välkommen hem.

Marsfjället 122 i 3D

Hus i denna serie