Ändra husets planlösning

Vi är vana vid att anpassa varje hus efter tomt och familj. Flexibilitet och möjligheten att sätta er egen prägel på huset är inkluderat i varje Hudikhus.

Omdisponera ytor

Behöver ni ett till badrum, vill ni slå ihop två sovrum till ett eller flytta ingången till husets gavel? Dessa är alla exempel på ändringar som vi regelbundet gör åt våra kunder. Vi tar inte betalt för att ändra på ritning utan räknar bara fram ett nytt pris utifrån hur det påverkar mängden byggmaterial.

Exempel på vanligt förekommande ändringar av planlösning i ett Hudikhus
Exempel på olika varianter av planlösningar i snarlika hus.

Förläng eller förkorta huset

Har ni hittat en husmodell ni tycker om, som är lite för liten eller lite för stor? Inga problem, det är enkelt att förlänga eller förkorta våra hus i steg om 60 cm. Om ni ska bygga inom detaljplanerat område och har en begränsad byggrätt, så hjälper vi till att hitta fram till ett hus som drar maximal nytta av byggrätten.

Ändra fönster och dörrar

Att ändra fönsterstorlekar, eller till exempel byta ut ett fast fönster mot en fönsterdörr, är också en vanlig typ av ändring. Vid byte av fönsterstorlek eller exempelvis byte av ett fast fönster till en fönsterdörr så räknar vi fram ett mellanskillnadspris.

Skydda ingången med en farstukvist

Vi erbjuder flera olika modeller av farstukvistar, som lämpar sig för olika husmodeller. Att lägga till ett tak över ytterdörren ger ett välbehövligt skydd från både regn, snö och sol.

Farstukvist på ett Agö 23-64 med havsutsikt
Farstukvist på ett hus i serien Agö.

Förläng säsongen med en överbyggd altan

Med en överbyggd altan skapar man en skyddad utemiljö och gör det möjligt att vistas och äta ute fler dagar om året. Vi diskuterar oss gärna fram till var en överbyggd altan skulle kunna tillföra mest nytta på ert hus.

Överbyggd altan på ett fritidshus Ängnö 23-135 med utekök

Förbättra loftplanet med en takkupa

Att lägga till en takkupa kan göra underverk för den upplevda rymden och ljuset på en loftvåning. Särskilt användbar kan takkupan vara om man vill få plats med ett badrum på loftplanet.

Takkupa dubbelkupa på ett Sonfjället

Tveka inte att kontakta oss om ni vill diskutera vidare kring er husdröm och de anpassningar ni vill göra.


Andra anpassningar av huset

Är ni redo att förverkliga er husdröm?

Ert drömprojekt väntar. Ta nästa steg och kontakta vårt team för personlig kontakt och anpassad offert och kalkyl.

Kontakta oss