Rätt känsla med invändiga val

Träpanel i tak och på vägg

Låt naturen vara en del av inredningen för att skapa harmoni och värme. Med träpaneler från Norrlands Trä kan ni skapa den rena, lugna känslan i ert fritidshus eller den varma, ombonade lodge-looken i fjällstugan.

Färgval träpanel

Vi har valt ut fem olika ytbehandlingar av borstad slätspontspanel, och en obehandlad putsad. Den borstade ytan har mer struktur i sig än den putsade. Slätspontsprofilen innebär att det är minimalt avstånd mellan panelbrädorna för ett stilrent uttryck.

Innerdörrar

Välj till massiva innerdörrar av modell Unique 01L från Swedoor och matcha eventuell väggpanel med rätt färg på innerdörren. I synnerhet vid val av väggpanel i mörkare nyanser kan en grå eller svart innerdörr göra stor skillnad i helhetsintrycket. Som standard ingår innerdörrar av modellen Purity 01L i kulör varmvit NCS S0502-Y. 

Innerdörr Unique 01L Swedoor färgval
Kulörer återgivna på digital skärm är att betrakta som vägledande. Granska alltid fysiska prover för korrekt visuell färgåtergivning.

Trappa och räcken

Trappa, trappräcken och eventuellt lofträcke går att få i flera olika ytbehandlingar. En trappa kan också göras stängd med sättsteg, och räcken till både trappa och loft kan utrustas med räckespinnar i metall.

Trappa och räcken ytbehandlingar
Kulörer återgivna på digital skärm är att betrakta som vägledande. Granska alltid fysiska prover för korrekt visuell färgåtergivning.

Andra anpassningar av huset

Är ni redo att förverkliga er husdröm?

Ert drömprojekt väntar. Ta nästa steg och kontakta vårt team för personlig kontakt och anpassad offert och kalkyl.

Kontakta oss