”Genuin fjällstuga och modernt lofthus med bra ljusinsläpp”.

Sonfjället

Friskheten i hög fjälluft. Speglingen av tydlig form.

Sonfjället är naturupplevelser och umgänge. Genuin fjällstuga och modernt lofthus. Hög fjälluft och rymd. Med ljuset och värmen från braskaminen i ryggen är det lätt att ta in mörkret utanför genom generösa glaspartier när natten sänker sig. Sonfjället tar höjd för extra stort sällskapsutrymme och den stora familjen.

Den generösa takhöjden och stora glaspartier ger rymd och ljusinsläpp i ett modernt lofthus med tydlig form anpassad för fjällvärlden. Sonfjället passar perfekt för den stora familjen eller varför inte två familjer med välplanerad planlösning, generösa sällskapsutrymmen och många bäddar. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

Fjällstuga planerat för ett aktivt liv.

Bastu, skidförråd samt rymlig hall med goda torkmöjligheter och plats för avhängning ger rätt förutsättningar att kombinera friluftsaktiviteter med ett gott liv när du kommer in i värmen med lungorna fyllda med frisk fjälluft. Separat ingång till teknikutrymmet är en praktisk detalj för dig som tänker hyra ut din fjällstuga.

Sonfjället ger rum att växla ner.

Den genuina känslan i Sonfjället sprider värme oavsett väder och vind eller tid på året. Här är det skönt att vara. Genom generösa glaspartier tar du in årstidernas växlingar med den sköna känsla som infinner sig i kroppen när naturen är nära. Sonfjället ger dig rum att växla ner. Välkommen hem.

Hus i denna serie