Villa Trend 112
Villa Torekov
Villa Form
Blidö Villa

VILLOR FÖR HEMTREVNAD

Ett hus att fylla med familjeliv, gästfrihet och vardagslycka i rum för aktivitet och stillhet. Formgivning som kombinerar hemtrevnad och funktion. Ett trendsäkert kort eller traditionell och tidlös design. Vilka villadrömmar bär du på?

Byggregler för fritidshus har tidigare varit i stort sett samma som för villor. Dagens byggregler ställer lite högre krav vad beträffar handikappanpassning och tillgänglighet. Hudikhus fritidshus kan med rätt tillvalspaket, val av grundläggning och uppvärmningsystem klara villakravet som boverket ställer på energieffektiv isolering och värme. Även anpassning av planlösning kan dock vara nödvändig för att klara ”villakraven”. Med flexibla byggsystem och möjlighet för dig att påverka utformningen har vi ett stort utbud av modeller i klassisk, modern och trendig stil. Låt känslan i huset, de olika tillvalen och din personliga stil avgöra vilken modell som passar dig bäst och skapa ditt unika hem.

Här är länktips till några av våra större husmodeller:

Alster
Torekov 158
Järvsö 121
Ängnö 40-118
Form 145
Trend 112
Blidö 35-115 FHV
Vi hjälper dig bygga ditt drömhus där historia, engagemang, möjligheter, frihet och nordisk kvalitet sitter i väggarna. Kärleken till vackra trähus ingår alltid. Bygg din villa med Hudikhus.