Två familjer eller det stora kompisgänget får plats i de många bäddarna och väl tilltagna sociala ytorna. Praktiskt med extra mycket utrymme i hallen för alla pjäxor och kläder och separat tvättstuga/teknikrum. Högt i tak med synliga hanbjälkar i storstugan där ljuset från de stora glaspartierna flödar fritt.

Ställ av pjäxorna i den varmbonade entrén och träd in i den väl tilltagna storstugan med högt i tak och synliga hanbjälkar. Samla familj och vänner runt köksön eller vid en sprakande eld i braskaminen. Upp till sju bäddar, två WC och bastu gör detta till en mångsidig fjällstuga att nyttja året om.

Kompakt fjällstuga med två sovrum och allt det viktigaste – högt i tak i kök/storstuga, bastu och skyddad entré med skidförråd. Det väl tilltagna glaspartiet i gaveln ger ett härligt ljusinsläpp och en möjlighet att njuta av utsikten vid en sprakande eld i braskaminen.

Både klassisk och modern fjällstuga med 6-8 bäddar i tre sovrum. Plats för bastu och högt i tak i kök/storstuga med synliga hanbjälkar. Det väl tilltagna glaspartiet i gaveln ger ett härligt ljusinsläpp och en möjlighet att njuta av utsikten vid en sprakande eld i braskaminen.