Lofthuset med extra allt! Upp till nio bäddar, bastu med egen utgång, och två WC. Praktisk hall med en liten WC och skidförråd/teknikrum med egen ingång utifrån. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Samla släkt och vänner runt köksön och umgås i den väl tilltagna storstugan.

Ett lofthus med upp till nio bäddar, bastu och två WC. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Praktisk hall med en liten WC och skidförråd/teknikrum med egen ingång utifrån. Här får många plats att umgås och trivas!

Ett lofthus med upp till nio bäddar, bastu och två WC. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Servera middagsbuffén på halvö-delen av det U-formade köket och njut av det väl tilltagna utrymmet i storstugan, med plats för både släkt och vänner.

Ett lofthus med upp till nio bäddar, bastu och två WC. Praktisk hall med en liten WC och skidförråd/teknikrum med egen ingång utifrån. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Servera middagsbuffén på halvö-delen av det U-formade köket och njut av det väl tilltagna utrymmet i storstugan, med plats för både släkt och vänner.

Ett lofthus med upp till nio bäddar, bastu och två WC. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Allt man kan önska sig av en fjällstuga på mindre än 90 kvadratmeters byggyta!

Ett kompakt lofthus med upp till nio bäddar, bastu och två WC. Ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna i kök/storstuga är magiskt, och den invändiga takhöjden på nästan fem meter ger mäktig rymd. Allt man kan önska sig av en fjällstuga i ett kompakt format!