Ljust och luftigt fritidshus med många vackra detaljer. Enplanshuset har tre sovrum och en storstuga med högt i tak med synliga hanbjälkar och imponerande glasparti! Stort badrum med plats för bastu.

Ljust och luftigt fritidshus med många vackra detaljer. Enplanshuset har två sovrum och en storstuga med högt i tak med synliga hanbjälkar och imponerande glasparti!

Ljust och luftigt fritidshus med många vackra detaljer. Enplanshuset har två sovrum och en storstuga med ryggåstak med synliga hanbjälkar och imponerande glasparti!

Ljust och luftigt fritidshus med många vackra detaljer. Enplanshuset har tre sovrum och en storstuga med högt i tak med synliga hanbjälkar och imponerande glasparti! Stort badrum och tvättstuga.

Härligt fritidshus med förhöjt väggliv, stora glaspartier, högt i tak och funktionellt loft! Storstuga med ryggåstak, två sovrum och WC på nedre botten. Det rymliga loftet kan användas för extra sängplatser eller varför inte din egen konstateljé!

Härligt fritidshus med förhöjt väggliv, stora glaspartier, högt i tak och funktionellt loft! Storstuga med ryggåstak, två sovrum, WC och bastu på nedre botten. På loftet finner du två sovrum och ett allrum!

Ljust och luftigt fritidshus med många vackra detaljer. Enplanshuset har två sovrum och storstuga med ryggåstak som ger rymd.

Ljust och luftigt fritidshus med många vackra detaljer. Enplanshuset har två sovrum och storstuga med ryggåstak som ger rymd.

Agö 40-80

Vackert fritidshus med spännande planlösning. Stort lofthus med två sovrum, badrum med plats för bastu. Storstuga och kök med ryggåstak och härligt ljusinsläpp.  På loftet finns plats för två sovrum!

Vackert fritidshus med spännande planlösning. Stort lofthus med två sovrum, badrum med tvättstuga,storstuga och kök på nedre plan.Ryggåstak och stora glaspartier. På loftet finner ni två sovrum,WC och ett allrum.

Läs om Martina Nordhs egna bygge av ett Agö 40-90 där industri möter natur

Läs mer om Martina Nordhs Agö 40-90