Hudikhus Hustillverkare

HUDIKHUS – Hustillverkare

En hustillverkare med engagemang, medvetenhet, flexibilitet och trygghet.

När du väljer Hudikhus väljer du en hustillverkare med personligt engagemang och medvetenhet om att höga krav på kvalitet, form och funktion är viktigt för dig. Du väljer flexibilitet och möjlighet att själv påverka utformningen av ditt hus. Du väljer tryggheten som kommer med ett familjeföretag som förverkligat husdrömmar i generationer.

Hudikhus är ett familjeföretag med lång erfarenhet, värdefull kunskap och personligt engagemang. Sedan starten 1961 har företaget uppfyllt tusentals husdrömmar och planerat samt byggt hus i nära samarbete med kunder över hela landet. Från februari 2022 är Storskogen huvudägare med medlemmar ur grundarfamiljen kvar som delägare och aktiva i verksamheten.


Här berättar vi vår historia från 1966 till nu!

Vi levererar hus med flexibla lösningar anpassade efter ditt liv, dina drömmar och dina behov. Vårt sortiment av fritidshus och fjällhus är brett och varje hus anpassas efter tomt och familj. Oavsett om en vacker fasad, en öppen planlösning, ett generöst glasparti eller ett stort utbud av modeller styr ditt val så erbjuder vi möjligheterna. Känslan av historia och engagemang sitter i väggarna och tillsammans bygger vi det hus som du kommer att trivas i och glädjas åt under många år. I oss finner du en husleverantör med känsla för nordisk kvalitet och kärlek till vackra trähus.

Hus med kvalitet enligt Hudikhus.

För oss på Hudikhus är kvalitet ett hus som utstrålar trivsel, lugn och en familjär känsla. Det är ett hus som säger välkommen hem. Det är känslan i magen när du öppnar dörren och kliver in. Husets planlösning, takets vinkel och fasadens utformning är exempel på detaljer som påverkar magkänslan och som är avgörande vid utformningen av ditt framtida hus.

Vår metod för att bygga hus stödjer sig på mångårig kunskap och erfarenhet som i valet mellan olika lösningar är avgörande för att hjälpa dig att fatta rätt beslut. Erfarenhet som vi besitter i generationer och som vi delar med oss av till dig.

Hudikhus kärnvärden som gör oss till en stark husleverantör.

Engagerade: Nära och personlig service, förmågan att leverera det lilla extra samt en genuin vilja att hjälpa till och lösa utmaningar genomsyrar Hudikhus.

Medvetna: Omsorgen om detaljerna, helhetsupplevelsen i husen samt val av inredning vittnar om den medvetenhet som är grundläggande för att kunna realisera kundernas husdrömmar.

Flexibla: Ett flexibelt byggsystem ger möjlighet att förändra, anpassa och skräddarsy det breda utbudet av husmodeller utifrån familjens och tomtens förutsättningar.

Trygga: Egen säljorganisation och kunniga rådgivare skapar trygghet genom hela affären. En lång tradition av att bygga hus, högsta kreditvärdighet och AAA-rating gör Hudikhus till en solid aktör.

Prisvärda: När du väljer Hudikhus får du alltid mycket hus för pengarna. Förutom ett hus med hög kvalitet och möjlighet till personliga lösningar finns vårt lyhörda team med och är delaktiga med dig genom hela processen. Vi har alltid ett konkurrenskraftigt pris men vårt engagemang prutar vi aldrig bort.
Det kan du lita på !

Trippel-A och UC.

Hudikhus är sedan mer än 20 år tillbaka stolta innehavare av AAA-soliditet och UC-guldsigill som bevis för högsta kreditvärdighet.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.