2021-03-30

Vi söker en bygg- och kvalitetssamordnare baserad i Hudiksvall

Vill du vara med och förverkliga husdrömmar? Vi söker nu en bygg- och kvalitetssamordnare baserad på vårt huvudkontor i Hudiksvall.

Du kommer att samordna våra relationer med bygg- och markentreprenörer över hela Sverige, och jobba i nära samarbete med våra säljare som stöd med produktionskalkyler och entreprenadupphandlingar åt kund. Du kommer proaktivt utveckla vårt nätverk av byggentreprenörer och kvalitetssäkra genom utbildningar, byggplatsbesök och reklamationshantering och -uppföljning.

Du har en gedigen bakgrund inom bygg, och är lika bekväm ute på byggarbetsplatsen som inne på kontoret vid en entreprenadkalkyl. Som person bör du ha god kommunikativ och social förmåga då arbetet innefattar relationsbyggande med mark- och byggentreprenörer samt support till vår säljavdelning.
Arbetet kommer att innefatta en viss mängd resande för att träffa mark- och byggentreprenörer samt besöka byggplatser. Du bör därför ha B-körkort och kommer att erbjudas tjänstebil.

Du blir en viktig del av ett litet team där alla har möjlighet att påverka och bidrar på olika sätt till att förverkliga våra kunders husdrömmar. Vi upplever en mycket stark efterfrågan på fritidshus i Sverige, har en stark etablerad position i det segmentet, och ser mycket ljust på framtiden. Hudikhus är ett stabilt bolag som funnits sedan 1961 och innehar konsekvent AAA-rating i kreditvärdighet. Här är beslutsvägarna korta, stämningen familjär och det personliga engagemanget högt. Du sitter hos oss på huvudkontoret med Hudiksvalls bästa läge, utsikt över hamnen och gångavstånd till restaurangerna i city!

Är det dig vi söker för att vara med och bygga framtidens Hudikhus?
Ansök helst via LinkedIn, eller i andra hand via mail till ansokan@hudikhus.se. Vi ser fram emot din ansökan senast 29/4.