2021-08-23

Vi söker (ytterligare) en huskonstruktör till Hudiksvall

DINA ARBETSUPPGIFTER

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan.

Vi har nyligen anställt en konstruktör och nu söker vi ytterligare en!
Tjänsten innebär ett nära samarbete med säljfunktioner och produktion där ni tillsammans arbetar för kundnöjdhet och optimala lösningar.
Du kommer upprätta bygglovshandlingar, montage- och konstruktionsritningar med tillhörande specar. Du blir del av ett team som skapar moderna och funktionella småhus åt kunder med höga krav.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Upprätta bygglovsritningar, tillverkningsritningar och montageritningar
* Skisser
* Support till byggare och kunder
* Samarbeta med kollegor i projekt

Vi ger dig på Hudikhus möjligheter att få vara med och skapa framtidens hus i en kreativ och stimulerande miljö. Du sitter hos oss på huvudkontoret med Hudiksvalls bästa läge, utsikt över hamnen och gångavstånd till restaurangerna i city!

DIN PROFIL

För att ha rätt förutsättningar i den här rollen så behöver du ha en högskoleutbildning som byggnadsingenjör samt erfarenhet av att projektera/rita tekniskt komplexa produkter, helst inom byggsektorn. Du behöver ha gedigna kunskaper i AutoCAD eller motsvarande program. Dina kunskaper och ditt intresse för tekniska byggnadsritningar är avgörande för rollen.

För att passa i den här rollen vill vi att du jobbar lösningsinriktat och aktivt söker upp kunskap. Du svarar positivt på feedback, är positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen. Rollen ställer också krav på flytande kunskaper i svenska språket.

ANSÖKAN

Hudikhus samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till rekryteringskonsult Olof Westling
på 073-3512734 eller olof.westling@clwork.se
Sök tjänsten på www.clockworkpersonal.se senast 12 september!

Skicka in din ansökan här >>