2021-01-04

Byggnadsingenjör till Hudiksvall

Vill du vara med och förverkliga husdrömmar? Vi behöver dig som är byggnadsingenjör med minst 5 års erfarenhet från detta yrke, helst inom husbyggnation.

Du kommer upprätta bygglovshandlingar, montage- och konstruktionsritningar med tillhörande specar. Du blir del av ett team som skapar moderna och funktionella småhus åt kunder med höga krav.

Du är högskoleutbildad byggingenjör med goda kunskaper i AutoCad och/eller andra ritprogram såsom Revit. Som person bör du vara noggrann och ha god kommunikativ och social förmåga då arbetet innefattar teknisk support till kunder, säljare och byggentreprenörer.

Du blir en viktig del av ett litet team där alla har möjlighet att påverka och bidrar på olika sätt till att förverkliga våra kunders husdrömmar. Hudikhus är ett stabilt bolag som funnits sedan 1961 och innehar konsekvent AAA-rating i kreditvärdighet. Här är beslutsvägarna korta, stämningen familjär och det personliga engagemanget högt. Du sitter hos oss på huvudkontoret med Hudiksvalls bästa läge, utsikt över hamnen och gångavstånd till restaurangerna i city!

Är det dig vi söker för att vara med och bygga framtidens Hudikhus?

Ansök helst via LinkedIn, eller i andra hand via mail till ansokan@hudikhus.se. Vi ser fram emot din ansökan senast 31/1.

Skicka in din ansökan här >>