Blidö 27-115 - fritidshus med stort glasparti från Hudikhus
Blidö 27-115 - fritidshus med stort glasparti från Hudikhus
Blidö 27-115 - fritidshus med stort glasparti från Hudikhus
Blidö 27-115 - fritidshus med stort glasparti från Hudikhus

Fritidshus med stora sällskapsutrymmen. Ljust och öppet vinkelhus med tre sovrum och badrum med plats för bastu. Rymlig storstuga med högt i tak med synliga hanbjälkar i vinkeln och ljus matplats som leder ut till den överbyggda altanen.

Läs om Peter och Ulrikas husdröm vid Vänerns strand - Blidö 27-115 från Hudikhus

Läs om Peter och Ulrika som förverkligade sin husdröm i form av ett anpassat Blidö 27-115.

Fritidshus med stora sällskapsutrymmen. Ljust och öppet vinkelhus med tre sovrum och badrum med plats för bastu. Rymlig storstuga med högt i tak med synliga hanbjälkar i vinkeln och ljus matplats som leder ut till den överbyggda altanen.

Härligt fritidshus med förhöjt väggliv, stora glaspartier, högt i tak och hel loft! Storstuga med ryggåstak i vinkeln, sovrum, teknikrum, WC och bastu på nedre botten. På loftet finner du två sovrum och ett stort allrum!

Blidö 40-114

Fritidshus med väl tilltagna ytor. Vinkelhus med stora sällskapsutrymmen, badrum med plats för bastu samt separat tvättstuga. Storstuga med ryggåstak och ljus matplats som leder ut till den överbyggda altanen.

Blidö 40-92

Fritidshus med stort loft och funktionella lösningar och detaljer. Vinkelhus med generösa sällskapsutrymmen och badrum med plats för bastu. Storstuga med ryggåstak och ljus matplats som leder ut till den överbyggda altanen.

Blidö 23-114

Fritidshus med härligt ljusinsläpp. Vinkelhus med tre sovrum, stora sällskapsutrymmen och badrum med plats för bastu. Storstuga med ryggåstak och ljus matplats som leder ut till den överbyggda altanen.

Blidö 23-106

Fritidshus med stora sällskapsutrymmen. Ljust och öppet vinkelhus med tre sovrum och badrum med plats för bastu. Rymlig storstuga med ryggåstak och ljus matplats som leder ut till den överbyggda altanen.

Blidö 23-96

Fritidshus med praktisk planlösning. Vackert vinkelhus med tre sovrum, stora sällskapsutrymmen och badrum med plats för bastu. Storstuga med ryggåstak i vinkeln och ljus matplats som leder ut till den överbyggda altanen.

Blidö 23-92

Populärt fritidshus i vår Blidöserie. Vinkelhus med tre sovrum, storstuga med ryggåstak och ljus matplats som leder ut till den överbyggda altanen.