”Stilren fjällstuga och modernt 
enplanshus med ljusinsläpp och rymd”.

Helags

Ödmjukheten inför hänförande utsikter. Skärpan i markant profil.

Helags är hänförande utsikt och insikt. Stilren fjällstuga och modernt enplanshus. Ljusinsläpp och rymd. En fjällstuga med markant profil släpper in naturen i kök och storstuga genom ett glasparti som sträcker sig utmed hela långsidan. Helags bjuder in till umgänge med generösa sällskapsutrymmen.

Pulpettaket som präglar Helags profil ger rymd och exklusiv känsla i en fjällstuga med modernt uttryck. Helags planlösning kännetecknas av att sovrummen är placerade i den bakre delen av enplanshuset. Det skänker ett lugn och inbjuder till långsamma andetag i ostördhet. Flexibla lösningar ger dig möjlighet att själv påverka utformningen av din framtida fjällstuga.

Fjällstuga planerat för ett aktivt liv.

Skidförråd, bra förvaring i entrén och goda torkmöjligheter gör det möjligt att upprätthålla ordning och reda i ett aktivt liv med utrustning och funktionskläder som behöver återhämtning inför nya äventyr på fjället. Liksom du behöver återhämtning. Tina upp i bastun innan du ger dig i kast med kvällsmaten.

Helags ger andrum.

Det moderna uttrycket i Helags har skärpa förenat med harmoni. Här har du alla förutsättningar att känna ödmjukhet inför livet, nya insikter och utsikter som tar andan ur dig. Helags ger dig andrum. Välkommen hem.

Hus i denna serie