Våra hus
Du är här: Hem / Våra hus

Våra hus

Här presenterar vi alla våra hus. Kika igenom våra kategorier eller använd vår sökfunktion längst ner på sidan för att snabbt få fram de hus som passar dina/era önskemål.

 • Fritidshus - Enplanshus

  I ett enplanshus har du alla funktioner bekvämt samlade. Det är enkelt att kommunicera mellan rummen och planlösningen ger utrymme för gemenskap. Våra enplanshus finns i både klassisk och modern stil. Allt för att passa dig.

 • Fritidshus - Lofthus

  Med ett lofthus får du stor boyta på en liten grund och kan istället utnyttja tomten till rabatter och lek. Avdelningen en trappa upp passar utmärkt för sömn och avkoppling. Lofthuset lämpar sig bra när du vill ha ett större hus med modernare uttryck.

 • Fritidshus - Vinkelhus

  Våra vinkelhus har en stor och generös boyta. Här finns husets alla funktioner samlade i ett plan. De två huskropparna ger fastigheten ett extra värde genom att de skapar en skyddad gård i vinkeln, dit varken vind eller insyn når.

 • Fritidshus - Modern

  I vår familj Modern hittar du stilrena och raka linjer med en modern känsla. Modellerna finns i olika utföranden, allt för att du ska kunna hitta det som passar just dig bäst.

 • Fjällhus

  Inspirerade av den svenska vildmarken har vi tagit fram en ny serie fjällhus anpassade för den aktiva familjen som ställer höga krav på kvalité och funktion.

 • Garage och carports

  Våra garage och carports passar de flesta hus och finns i flera olika modeller och utföranden. Du kan välja att kombinera ditt enkel- eller dubbelgarage med en elegant och praktisk carport.

Sök hustyp

Katalog

Bläddra i vår katalog eller beställ hem ditt eget exemplar att läsa i lugn och ro.

Läs mer

Leveransdeklaration

Vad ingår i priset? Läs vår leveransdeklaration här.

Läs mer

Beställ offert

Beställ offert direkt på hemsidan på våra husserier Fritidshus,Funkis eller garage och carports.

Läs mer

Våra fritidshus

Hudikshus är en fritidshustillverkare med lång erfarenhet av branschen och vi är mycket lyhörda inför våra kunders önskemål. Här hittar du alla våra olika husmodeller, allt från enkla stugor till moderna funkishus.

Fritidshus för alla dina behov

Vi har ett stort sortiment av hus, vilket gör det enkelt att hitta ett alternativ som passar perfekt efter dina specifika önskemål och behov. Våra nya hus finns i olika kategorier och du kan välja mellan enplan, fjällstuga, vinkel, funkis eller fritidshus med sovloft. Du kan även beställa garage och carports från oss. När du beställer ett hus från oss levererar vi det till dig i ”småblock”, exempelvis en hel gavelvägg med fönster. Du väljer själv om du vill anlita hantverkare för monteringen eller om du vill montera ditt prefab fritidshus själv.

Kontakta gärna din närmaste säljare för mer information kring vad som ingår i köpet, samt vilka tillval du kan göra. Våra säljare svarar mer än gärna på alla dina frågor gällande hustillverkning, bygglov och byggsamrådsmöten.